Connect with us

Sanat

ARTOPOL Galeri’de GAIA&GINO Marka Tasarımlar 8 Kasım’a Kadar Sizlerle

Published

on

ARTOPOL Galeri’de ‘’Collectors Weekend’’ etkinlikleri kapsamında GAIA&GINO markasına ait dünyaca ünlü tasarımcıların özel ürünleri sergilendi.

artopol

42 Maslak Artspace katında yer alan galeride, GAIA&GINO markasının yaratıcısı Gaye Çevikel ve ARTOPOL Galerinin kurucusu Pınar Türker Uygun’un ev sahipliği ile gerçekleşen etkinliğe sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 

Etkinliğe katılan isimler arasında Yonca Ebuziya, Evren&Arhan Kayar, Örge&Şahin Tulga, Melda Narmanlı Çimen, Jale Kulin, İrem Bonfil, Ebru Köksal, Rima&Murat Kolbastı, Sedef Çalarkan, Selman Bilal, BJ Cunningham, Gamze Bursa, Beste Yurttaş, Gilman Karadeniz, Arzu Demirer, Yeşim Kozanlı, Şirin Çetinkaya, Sevil Bilgili, Şerife Ercantürk gibi isimler yer alıyordu.. 

ARTOPOL Galeri ve GAIA&GINO iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, kaçıran sanatseverler için 8 Kasım’a kadar uzatıldı. GAIA&GINO için Arik Levy, Karim Rashid, Defne Koz, Sir David Adjaye  gibi önemli isimlerin hazırladığı özel tasarımları bir arada görmek için son gün 8 Kasım. Sakın kaçırmayın…

 

Diğer haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz