Connect with us

Dizi

Netflix Bridgerton Dizisinin İkinci Sezon Tanıtım Fragmanını Paylaştı

Published

on

Sevilen dizi Bridgerton, Lord Anthony Bridgerton’ın gerçek aşkı bulma çabasına odaklanan 2. sezonuyla 25 Mart’ta geri dönüyor.

Netflix ve Shondaland, Bridgerton dizisinin farklı ülkelerden gelen hayranlarını dizinin uyarlandığı romanın yazarı Julia Quinn ve dizi oyuncularının da katılımıyla çevrimiçi olarak düzenlenen bir soru-cevap etkinliğinde bir araya getirdi. Sohbet Sevgililer Gününde gerçekleşti. Dizinin ilk sezonunun başarısı, dizinin ikinci sezonuna katılan yeni karakterler ve başta Lady Whistledown olmak üzere ailenin diğer üyelerinin geleceği konuşuldu. Sürprizlerle dolu bu etkinlik kapsamında ayrıca dizinin ikinci sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

 Bridgerton 2. Sezon Hakkında

Bridgerton’ın ikinci sezonu, Bridgerton ailesindeki kardeşlerin en büyüğü Lord Anthony Bridgerton’ın yaşadıklarını konu alıyor.

Bridgerton 2.Sezon

Bridgerton 2.Sezon

Anthony Bridgerton, kendine yakışan bir evlilik yaparak ailesini onurlandırmak istiyor. Naiplik dönemi Londrası’ndaki rekabetçi evlilik ortamına giren Kate ve Edwina Sharma’nın Hindistan’dan dönüşü ise bu arayışı kolaylaştırıyor. Anthony Edwina ile ilgilenmeye başladığında Kate, onun niyetinin aşkı bulmak olmadığını anlıyor ve birlikteliğin önüne geçmek için elinden geleni yapıyor. Ancak bu süreç, Kate ve Anthony’nin yakınlaşmasına sebep oluyor ve ilişkileri daha karmaşık bir noktaya sürükleniyor. En derin sırrını yakınlarından saklayan Penelope, şehirdeki varlığını sürdürmeye devam ediyor. Featherington Ailesi ise yeni varislerinin aralarına katılmasını bekliyor.

Bridgerton kalıcı arkadaşlıkların zamansızlığını, kendi başının çaresine bakan aileleri ve her şeyi fetheden bir aşk arayışını ele alan romantik bir dizi. Dizide ayrıca Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker ve Rupert Young ile birlikte Lady Whistledown’ı seslendiren Julie Andrews da yer alıyor. Dizi, Julia Quinn’in romanlarından uyarlandı.

Bridgerton Sosyal Medya Kanalları

Instagram @bridgertonnetflix
Twitter @bridgerton

Netflix Kimdir?

Netflix, 214 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.