Connect with us

Kültür & Eğlence

Can Yılmaz & Zafer Algöz – Burda Olan Burda Kalır

Published

on

Can Yılmaz ve Zafer Algöz ‘Burda Olan Burda Kalır’ adını verdikleri gösterileri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Gösteri bu kez İstanbul’da.

Başarılı oyuncu Zafer Algöz ve sosyal medya paylaşımları ilgiyle takip edilen Can Yılmaz’ın aynı sahneyi paylaştıkları ‘Burda Olan Burda Kalır’ stand up gösterisi, ilk kez Rotterdam’da seyirci karşısına çıktı. İzleyenlerin beğenisini kazanan başarılı ikili takipçilerinin birlikte gösteri yapın çağrısına daha fazla kayıtsız kalamadı.

“Burda Olan Burda Kalır” 27 Mart Cuma akşamı saat 21.00’da İstanbul Tim Fettah Aytaç Salonu’nda olacak.

Can Yılmaz

Burda Olan Burda Kalır – Can Yılmaz & Zafer Algöz

Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.


Zafer Algöz, 30 Ağustos 1961 Kars doğumlu oyuncu 1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu’nda açılan “Gençlik Kursları” ile tiyatro eğitimi almış 1980 yılında ü kazanmıştır. 1985 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümün’den mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu’nda sanat yaşamına başlamıştır.

Can Yılmaz, 20 yılı aşkın bir süredir metin yazarlığı yapmaktadır. En önemli çalışmalarının arasında Komedi Dükkanı isimli programın gizli yazarlığı yer almaktadır. Komedi Dükkanının tüm konsepti ve metinlerini Can Yılmaz yazmaktadır. Dizi yazarlığı, skeç, tiyatro oyunları gibi projelerde yazarlık yapmaktadır. Günümüzde Kafa Dergi yazardır. Hokkabaz, Pek Yakında, Her Şey Çok Güzel Olacak , GORA, AROG ve Yahşi Batı gibi sinema filmlerinin de senaryolarını Cem Yılmaz ile birlikte yazmışlardır.
tiktok takipçi satın al


Benzer etkinlik haberlerimize bağlantıdan ulaşabilirsiniz.