Connect with us

Gündem

LEVI’S® X POKÉMON Koleksiyonu

Published

on

Pokémon

90’ların sonuna dair akılda kalanlar düşünüldüğünde, tüm dünyada hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen eğlence serisi Pokémon’dan daha büyük bir ikon hayal etmek zor. Milenyumun başında kim Ash, Misty ve Pikachu ile renkli Pokémon dünyasında yolculuk ederken maceralara katılmak istememişti ki? Bu ikonik dünyayı ve Pokémon’un 25. doğum gününü kutlamak için Levi’s®, 90’lardan ilham alan, renkli Levi’s® x Pokémon koleksiyonunu yarattı.

“İnsanların Pokémon sevgileri hakkında konuştuklarını duymak çok eğlenceli. Herkesin bir favorisi var. Bu kadar çok ikonik Pokémon karakteriyle oynama ve yaratma fırsatına sahip olmak bizim için gerçekten özel bir deneyimdi. Pokémon dünyasına saygı duyan ve varlığını kutlayan ince düşünülmüş bir koleksiyon yaratmak ve ikonlarımızı, tarihimizi onlarınkilerle eşleştirmek çok keyifliydi. Nostaljik, iyimser ve biraz da gerçeklerden uzaklaşma şansı tanıyan bir koleksiyon oldu. “- Karyn Hillman, Levi Strauss Baş Ürün Sorumlusu & Co.

Favori Karakteriniz Favori Deniminiz POKÉMON’un 25. Yılını Kutluyoruz

Orijinal Pokémon animasyon serisinin ilk sezonundan esinlenen koleksiyon, hem popüler karakterlerin hem de Kanto bölgesinin ormanlık ortamlarının grafik ve baskılarını içeren bir dizi Levi’s® denim, üst giyim, alt giyim, tişört ve aksesuarlar içeriyor. Dikkate değer parçalar arasında 90’ların tarzı Vintage Fit Trucker Jacket ve taşlı indigo 551®Z Authentic Straight jean, büyük boy işlemeli Pikachu ve Electric-type Pokemon için şimşek yamaları bulunuyor. Ayrıca, Pokémon ile dolu göz alıcı bir orman tasarımına sahip, tamamen baskılı Vintage Fit Trucker Ceket ve 551®Z Authentic Straight jean de koleksiyona dahil oluyor.

“Pokémon markası 25. yıldönümünde dünya çapındaki hayranlarıyla pop kültüründeki kalıcı mirasını kutluyor. Levi’s®’taki arkadaşlarımız, Pokémon’un ilk lansmanını yaptığı dönemin ruhunu, yalnızca Levi’s®’ın yapabileceği şekilde bugünün stil duyarlılığıyla harmanlayan franchise simgelerini içeren bir koleksiyon geliştirdiler. Bu, Pokémon’un kökenlerine bakmak ve markayla büyüyen hayranlara ve günümüzün trend belirleyicilerine sevimli ve zeki Pokémon nostaljisini tarzlarına aşılamanın bir yolunu sunmak için Levi’s® ile son derece eğlenceli bir iş birliği oldu. ” – Amy Sachtleben, The Pokémon Company International’da Lisanslama Direktörü

Ayrıca, koleksiyona Ash, Misty ve Pokémon gibi klasik karakterlerin bulunduğu baskılı tişörtler ve hatta Misty hayranları için, dizide giydiği ikonik kıyafete bir saygı göstergesi olarak Levi’s® Misty Short ve Misty Tank de dahil.

Levi’s® x Pokémon koleksiyonu, 15 Şubat 2021’den itibaren Levis.com.tr’de ve Levi’s® İstinye mağazamızda  satışa sunulacak.

LEVI’S®  HAKKINDA

Levi’s®️, klasik Amerikan stilini ve çabasız “cool” tarzı mükemmel temsil eden bir markadır. Levi’s®️ jean’leri, 1873 yılında Levi Strauss & Co. tarafından keşfedildiğinden bu yana dünyanın en tanınan giysilerinden biri haline gelmiş ve nesillerdir tüketicilerin hayal gücünü ve bağlılığını yakalamayı başarmıştır. Günümüzde Levi’s®️ marka portföyü, daima öncü ve hazır giyim sektöründe eşi bulunmayan yenilikçi bir ruhla evrimini sürdürmektedir. Dünyanın lider jean ve aksesuar markası olarak 110’dan fazla ülkede satılan Levi’s®️ ürünleri, insanların kişisel stillerini ifade etmelerini sağlamaktadır. Levi’s®️ markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi için levi.com.tr  web sitesi ziyaret ediniz.

POKÉMON HAKKINDA

Pokémon Company International (Japonya’daki Pokémon Company’nin bir yan kuruluşu), mülkü Asya dışında yönetilmektedir ve marka yönetimi, lisanslama ve pazarlama Pokémon Takas Kartı Oyunu, animasyonlu TV dizi, ev eğlencesi ve resmi Pokémon web sitesinden sorumludur. Pokémon, 1996 yılında Japonya’da piyasaya sürülmüştür ve bugün dünyadaki en popüler çocuk eğlence tesislerinden biridir. Daha fazla bilgi için www.pokemon.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.