Connect with us

Kültür & Eğlence

GENÇ YETENEKLER BEYOĞLU’NDA GEZERSİN OYUNUYLA PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ

Published

on

GENÇ YETENEKLER BEYOĞLU’NDA GEZERSİN OYUNUYLA PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ

Beyoğlu Belediyesi tarafından açılan Tiyatro Kursu’nda eğitim alan gençler ‘Beyoğlu’nda Gezersin’ adlı oyunu ile hünerlerini sergiledi.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde açtığı Tiyatro Kursu ile geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Eğitmenliğini Şehir Tiyatroları Müdür Yardımcısı Mehmet Karaosmanoğlu’nun yaptığı kursta eğitimler Eylül ayından buyana devam ediyor. Temel oyunculuk eğitimlerini ve sahne uygulamalarını tamamlayan 19 tiyatrocu, derlemesini ve yönetimini Mehmet Karaosmanoğlu’nun yaptığı ‘Beyoğlu’nda Gezersin’ adlı oyunu ile Akademi Beyoğlu’nda izleyici karşısına çıktı. Beyoğlu’nun kültürel zenginliğinin anlatıldığı tek perdelik komedi oyunu büyük beğeni topladı. Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan da genç yeteneklerin oyununu en önden izlerken, kimi izleyiciler genç yeteneklerin performansını cep telefonlarıyla kaydetti.

 instagram izlenme hilesi 

GENÇ YETENEKLERİN HER ZAMAN DESTEKLENMESİ GEREKİYOR

Genç Yeteneklerin her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade eden Mehmet Karaosmanoğlu, “Oynadığımız skeçler vardı, o skeçlerden bir derleme yaptım. Bu skeçler farklı konuları içeren parodiler. Bunları Beyoğlu kültürüyle buluşturdum. İsmini de hepimizin bildiği Beyoğlu’nda Gezersin şarkısıyla da bütünleştirdik. 1 saatlik bir oyun kursiyer öğrencilerimiz bunlar, 2,5 aylık bir çalışma haftada 2 gün dörder saat çalıştık. Bize bu imkanı Beyoğlu Belediye Başkanlığımız verdi, Beyoğlu Halk Eğitim Merkeziyle işbirliği içinde. Ben hem Beyoğlu Belediye Başkanımıza hem Beyoğlu halk eğitim merkezine çok çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir oyun içinde mesajlar da var” dedi.