Connect with us

Festival

İstanbul Fringe Festivali Destek Biletleri!

Published

on

Istanbul Fringe Festival Destek Biletleri

Istanbul Fringe Festival Destek Biletleri

Sanatçıyı ve sanatsal üretimi desteklemeye son derece önem veren Istanbul Fringe, hem gösterileri, hem turneleri ve hem de yaratım süreçleri iptal olan veya ertelenen ve gelirleri durma noktasına gelen sanatçıları desteklemek ve ayrıca Fringe Festival organizasyonuna devam ederek, alternatif ve erişilebilir bir festivali İstanbul’da sürdürülebilir hâle getirmek için Fringe Destek Fonu oluşturmaya karar verdi.

Destek Fonuna Katkıda Bulunmak için Biletler Tiyatrolar.com.tr’de!

2020 Seçkimizdeki tüm performanslara, atölyelere ve etkinliklere ücretsiz katılırken bir yandan gösterileri iptal edilen / ertelenen sanatçılara destek olmamıza, bir yandan da Istanbul Fringe Festival’i sürdürülebilir kılmamıza yardımcı olmak için, aşağıdaki linkten destek bileti kategorilerini inceleyebilir ve size uygun olan kategoride bilet alarak çeşitli ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz!

Istanbul Fringe Festival 2020 – Destek Biletleri için Tıklayınız!

Istanbul Fringe Festival Destek Biletleri

Fringe Destek Fonu Nedir?

Fringe Festival 2020’yi dijital mecralara taşıma kararı aldıktan sonra seçkiye giren ekiplerle yaptığımız online görüşmelerde sanatçıların bu dönemdeki kaygılarını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalıştık. Ekiplerin hepsi de tekrar ne zaman sahneye çıkacağı konusunda endişeli olduklarını, gösteri ve turnelerinin iptal olduğunu veya ertelendiğini ve gelirlerinin durma noktasına geldiğini dile getirdi. Bu yüzden, festivali  dijital mecralarda da olsa gerçekleştirmek istememizde bizi en çok sanatçılar cesaretlendirdi.

Fringe Destek Fonu’nu oluştururken dijital içerikler için bilet satmadan veya ücret talep etmeden sanatçılara ve festivalin sürdürülebilirliğine nasıl katkıda bulunabileceğimizi düşündük. Böylelikle hem İstanbul’daki ve İstanbul dışındaki izleyiciler festivali ücretsiz takip edebilecek hem de destek olmak isteyen kişi ve kurumlar seçeceği kategoride sanatçılara ve festivale fon sağlayabilecek.

Istanbul Fringe Festival 2020 – Programı İncelemek için Tıklayınız!

 

Istanbul Fringe Festival 2020 – Teaser Video için Tıklayınız!

 

 

Diğer Haberlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz