Connect with us

Kültür & Eğlence

Karanlıkta Komedi’ Oyununun Prova Heyecanı Sürüyor

Published

on

Başrollerini Burcu Kara, Ahu Yağtu, Gökçe Özyol, Bülent Alkış gibi isimlerin paylaştığı ve 27 Şubatta perdelerini açacak Karanlıkta Komedi’ oyunu için geri sayım devam ediyor.

Peter Shaffer’ın eserinden uyarlanan komedi oyunu Karanlıkta Komedi’ seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Burcu Kara, Ahu Yağtu, Gökçe Özyol, Bülent Alkış, Akasya Asıltürkmen, Barış Kıralioğlu ve Attila Olgaç’ ın oynadığı, Ebru Karanın yönettiği Jest Tiyatro yapımı oyun; 27 Şubat Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde prömiyerini gerçekleştirilecek.

Hikaye bohem heykeltraş Brindsley in yakaladığı bir fırsat ile ülkenin en zengin koleksiyoncusu George Bumberger i evinde ağırlamasıyla başlıyor. Bir anda kesilen elektrik, aniden gelen davetsiz misafirler ve eski sevgili ile olay örgüsünün karmaşıklaştığı oyun, Brindsley için başa çıkılmaz bir hale bürünür. Sakarlıklar, yanlış anlaşılmalar ve korkuların doruğa çıktığı ‘Karanlıkta Komedi’ oyunu aydınlıkta saklanan kişiliklerin karanlıkta açığa çıkmasını eğlenceli bir dille anlatıyor.

27 Şubatta Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde izlenebilecek oyunun biletlerine ve detaylı bilgilere www.biletix.com adresinden ulaşılabilir.

 

Oyun künyesi:

Yazan: Peter Shaffer

Yöneten: Ebru Kara

Işık Tasarım: Yakup Çartık

Dekor Tasarım: Cihan Aşar

Kostüm: Vintage Room

Oyuncular: Burcu Kara, Gökçe Özyol, Bülent Alkış, Ahu Yağtu, Akasya Asıltürkmen, Barış Kıralioğlu, Attila Olgaç


Sitemizdeki diğer haberlere buradan ulaşabilirsiniz.