Connect with us

Konser

Kendine Has Sunar: Oh Land If Performance Hall Beşiktaş’ta

Published

on

Kendine Has sunar: Oh Land, Türkiye Turnesi kapsamında 16 Nisan Perşembe akşamı, If Performance Hall Beşiktaş’ta…

Oh Land, dünyada en çok dinlendiği ilk 5 şehir arasında yer alan Istanbul, Ankara ve Izmir’i turlamak üzere Nisan ayında ülkemize geliyor.

Danimarkalı müzisyen Nanna Øland Fabricius, nam-ı diğer Oh Land, 2008’de balet kariyerine son veriyor. Sonrasında 4 stüdyo, 2 enstrümantal albüm yayınlıyor. Dünyayı birçok kere turladı ve söz yazarı-besteci kimliğiyle Sia, Pharell, Tricky, John Legend gibi birçok müzisyenle birlikte çalıştı. Aynı zamanda film, tiyatro ve klasik müzik dünyası için şarkılar yazmış sanatçı, Danimarka Kraliçesi ile birlikte bale besteledi, sergi, multimedya gösterilerine özgün parçalar yazdı, en son Netflix dizisi “Rain” için Danimarka Milli Marşını yeniden yorumladı.

Kendine Has Sunar: Oh Land

Oh Land 16 Nisan Perşembe akşamı If Performance Hall Beşiktaş’ta

Geçtiğimiz Mayıs ayında “Family Tree” isimli son albümünü yayınlayan sanatçı, yeni yıla “Wishes” isimli yeni bir single ile girdi.

Kendine Has sunar: Oh Land Türkiye Turnesi, sanatçının ülkemizde sahne aldığı festivallerden farklı, daha samimi, izleyicisi ile bütünleşeceği performanslardan oluşacak ve Analog Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşecek.
tiktok takipçi satın al

Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.


Sitemizdeki diğer konser haberleri için bağlantıyı kullanabilirsiniz.