Connect with us

Gündem

MSA Workshopları ile Şubat Boyunca Mutfağı Keşfedin

Published

on

Türkiye’nin en kapsamlı yiyecek içecek eğitim merkezi MSA, Şubat ayını birbirinden farklı ve kapsamlı workshoplarla karşılıyor. Fast food sevenler için burger çeşitlerinden soğan halkasına, baharatlı patates kızartmasından sarımsaklı mayoneze aklınıza gelen ne varsa Burgers& Fries başlığı altında bu workshoplarda öğretiliyor. Ayrıca Etler ve Pişirme Teknikleri’nden Taco gibi Meksika Mutfağı’nın geleneksel lezzetine kadar pek çok içeriğin yer aldığı teknik workshoplar’da, pişirme öncesi hazırlıkları, farklı pişirme tekniklerini, tabaklama ve saklama yöntemlerini detaylıca öğrenip uygulayarak
mutfak bilginizi bir üst seviyeye taşıyabileceksiniz.

MSA

 MSA, Şubat ayı için yine birbirinden farklı workshoplar hazırladı. Sadece yemek yapmayı değil işin teknik kısmını da öğreten MSA, hamburgerden soğan halkasına pek çok reçeteyi workshoplar’da öğretirken teknik eğitimler kapsamında et ve pişirme tekniklerinden Taco gibi geleneksel Meksika atıştırmalığına kadar mutfakta ustalaşmanızı sağlayacak her türlü eğitimi veriyor.

Burgers & Fries // 26 Şubat Cuma, 16.00-19.00

Hazıra konmak yok! Bu workshop’ta önce kendi ellerinizle parça etten bıçak kıyması hazırlayacak, sonra hamburger köftesinden patates kızartmasına, soğan halkasından ev yapımı mayoneze, bu mucizevi eserlerin hakkını vereceksiniz. Neler mi yapacağız? Cheeseburger, ağır ateşte pişirilmiş dana kaburga burger, soğan halkaları ve kajun baharatlı patates kızartması, ev yapımı sarımsaklı acılı mayonez… Bizce yapabilirsiniz!

TEKNİK EĞİTİMLER

Taco // 19 Şubat Cuma, 16.00-19.00

Taco yapımının en temel teknikleri, leziz malzemelerle bu eğitimde bir araya geliyor. Tatlı ekşi soslu ve susamlı çıtır tavuk taco, levrek ceviche taco, dana etli taco yaparken bir yanda da taco hamuru hazırlama, taco çeşitleri ve soft Shell taco yapımının öğretileceği bu dolu dolu eğitimi kaçırmayın.

 

 Etler ve Pişirme Teknikleri // 24 Şubat Çarşamba, 15.00-19.00

4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı olan bu eğitimde ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız. Doğru et seçimi, etin kısımları ve porsiyonlanması, çeşidine göre pişirme teknikleriyle birlikte taze baharat marineli ızgara bonfile, ağır ateşte mevsim sebzeleri ile pişirilmiş kuzu incik bu eğitimde.

 

MSA’nın diğer tüm workshopları için www.msa.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz