Connect with us

Festival

Pan~// Catwalk Hollanda’dan Canlı Yayınla Bu Akşam Istanbul Fringe Festival YouTube Kanalında!

Published

on

Pan~// Catwalk

Istanbul Fringe Festival 2020’nin tek canlı performansı, Zwermers ekibinin Pan~// Catwalk , bu akşam saat 21.00’de MU Hybrid Art House iş birliği ile festivalin YouTube kanalında canlı yayında. Pan~// Catwalk performansı, bu akşam TSİ 21.00’de MU Hybrid Art House’da fiziksel olarak sergilenirken, aynı anda Istanbul Fringe Festival’ın YouTube kanalından izlenebilecek.

Istanbul Fringe Festival 2020 Online, resmi sponsoru CarrefourSA ve destek sponsorları +1 ve BMI’ın katkılarıyla 21 – 27 Eylül tarihleri arasında YouTube, Zoom, WhatsApp ve diğer sosyal medya mecralarında ücretsiz olarak devam ediyor.

Pan~// Catwalk

Pan~// Catwalk Hollanda’dan Canlı Yayınla Bu Akşam Istanbul Fringe Festival YouTube Kanalında!

Zwermers – Pan~// Catwalk

Eski püskü kot ceketlerden abartılı parlak elbiselere… Kıyafetlerimiz bizim kim olduğumuzu, kim olmak istediğimizi ve hatta kim olmak zorunda kaldığımızı ifade ediyor. Zwermers ekibi, iki oyuncu, bir kemancı ve bitmek bilmez kombin önerisiyle insanlığın çeşitliliğine ve renkliliğine bir övgü sunuyor. Bu “ikinci deri” bizi ne kadar tanımlıyor? İnsanlar mı kıyafeti taşıyor, kıyafetler mi insanları? Hauschka ve Philip Glass gibi bestecilerden ilham alan loop station ve kemanlı tek kişilik bir orkestra ve sonsuz kıyafet değişiminden oluşan bir döngüye dalmaya hazır olun. Tilburg’dan gelen Zwermers ekibi “cinsiyet ve kimlik” üzerine eğiliyor; insanları etiketlerden arındıran, kadınlık ve erkeklik hakkındaki kuralcı çerçeveleri sorgulayan bir inceleme sunuyor.

Konsept: Zwermers

Perfromans: Inez Wolters, Paul van de Waterlaat

Müzik: Wouter de Belder

Dramaturji: Loes Buenen

Teknik: Sander Verbiest

Süre: 00:33:39

Fringe Destek Biletleri

Istanbul Fringe, COVID-19’dan olumsuz etkilenen performans sanatçılarını desteklemek amacıyla Fringe Destek Fonu’nu hayata geçirdi. Bu kapsamda tiyatrolar.com.tr üzerinden satışa açılan Fringe Destek Biletleri ile hem İstanbul’daki ve İstanbul dışındaki izleyiciler festivali ücretsiz takip ederken, destek olmak isteyen kişiler, önümüzdeki yıl fiziksel olarak gerçekleştirilmesi planlanan festival katılma hakkına sahip olurken, sanatçılara ve festivale fon sağlayabilecek. 1 Temmuz -31 Ekim 2020 tarihleri arasında ulaşılabilen 6 farklı kategorideki biletlerin geliri Istanbul Fringe Festival 2020 Online seçkisinde yer alan sanatçılara ve festivalin 2021 çalışmalarına destek sağlayacak.


Sitemizdeki benzer haberler için bağlantıyı kullanabilirsiniz.