Connect with us

Genel

rOtring Yine Vazgeçilmez!

Published

on

Okula dönüş için geri sayım başlarken, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin en büyük yardımcısı rOtring’in birbirinden özel kalemleri olacak. rOtring’in kaliteli ve ergonomik kurşun kalemleriyle öğrenciler, kurşun kalem kullanmanın yeniden keyfine varacaklar. Öğrencilerin hayatını renklendirecek jel kalemler ise hızlı kuruyan mürekkebi ile kaliteli bir yazım deneyimi vaat ediyor.

 

Keyifle geçen bir tatilin ardından okula dönüş zamanı geldi. Aileler, okul hazırlıklarını tamamlamaya başladılar. Pandemi nedeniyle ikinci dönem okula gidemeyen öğrenciler, arkadaşları ve öğretmenleriyle hasret gidereceği günü iple çekerken,  okulun ilk günlerinden itibaren rOtring okul setlerini yanlarından eksik etmeyecekler. Kurşun kalemden silgiye, mürekkepli jel kalemden kırmızı kopya kalemine kadar birçok kırtasiye ürünü her sene olduğu gibi bu yıl da okul çantalarındaki yerini alacak.

Farklı alternatifleriyle her zaman tercih edilen marka

Almanya’da 92 yıl önce doğan rOtring, yeni eğitim-öğretim yılını yepyeni ürünlerle karşılamak isteyenlerin en çok tercih ettiği markalardan biri… Dünyanın önde gelen kırtasiye ve ofis ürünleri şirketi ABD’li Newell Brands’in şemsiyesi altında, yeni modelleriyle bu yıl da gündelik yazımda en çok aranan ve tercih edilen ürünleri sunuyor.

Kurşun kalem dünyası

Kurşun  kalemlerde dünyada lider olan rOtring, birbirinden kaliteli kalemleriyle öğrencilerin en büyük yardımcısı… Mercanlı, metalik, neon kurşun kalem serileriyle öğrencilerin elinden düşmüyor, altıgen gövde, kırılmaya dayanıklı uç, kolay açılma ve iz bırakmadan silme ve HB uç özellikleriyle kurşun kalem kullanmayı keyif haline getiriyor. rOtring’in özel sınav kurşun kalemi ise test usulü işaretlemeler için ideal yumuşaklığa ve koyu renk ucuna sahip. Kırmızı ve kırmızı-mavi seçenekleriyle piyasaya sunulan kopya kalemleri de okul alışverişinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

 

Visuclick setiniz hazır

Yeni eğitim- öğretim yılında yapılan okul alışverişinin olmazsa olmazlarından olan Visuclick Okul Seti ise her dönem öğrencilere rahat bir yazım olanağı sağlıyor. 0.5mm ve 0.7mm uç seçeneğinin bulunduğu setlerde, mekanik kurşun kalem, 2B Uç ve özel kapak içinde Tikky 30 silgi mevcut.

Hızlı kuruyan jel kalemler

rOtring, dünyada hızla büyüyen jel kalem kategorisindeki ürün yelpazesiyle de iddiasını ortaya koyuyor. Öğrencilerin dünyasını renklendiren jel kalemler, ergonomik gövdesiyle konforlu yazım olanağı sağlıyor. Maviden pembeye yeşilden mora, standart ve canlı renkler olmak üzere geniş bir renk yelpazesine sahip jel ailesi, hızlı kuruyan mürekkebi ile kaliteli bir yazım deneyimi yaşatıyor. rOtring’in kırmızı halkasıyla birleşmiş sade tasarımıyla jel kalemler, 0.7 mm uç kalınlığıyla ilgi görüyor.

 

Fiyatları

rOtring Visuclick Min Silgi 3’lü Okul Seti:     13,70 TL

rOtring Mercanlı Kurşun Kalem: 1,45 TL

rOtring Neon Kurşun Kalem:  1,45 TL

rOtring Metalik Kurşun Kalem: 1,45 TL

rOtring Sınav Kurşun Kalemi 2B: 1,75 TL

rOtring Kırmızı Kopya Kalemleri: 1,55 TL

rOtring Jel Mürekkepli Kalem: 8,70 TL


Sitemizdeki diğer haberlere buradan ulaşabilirsiniz.