Connect with us

Müzik

Sezgin Alkan 15 Kasım’da Trump Sahne’de

Published

on

Uzun yıllardır Cem Adrian başta olmak pek çok sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan Sezgin Alkan, 15 Kasım Pazar saat 19:00’da Trump Sahne’de sevenleriyle buluşuyor.

Piyanoda dünya müziği ve new age üzerine yoğunlaşan Sezgin Alkan; aynı sahneyi paylaşacağı konukları Cem Adrian, Eda Baba, Çağan Şengül ve Yasir Miy ile hayranları için canlı performans sergileyecek. adana çukurova escort

Trump Sahne, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini almış olarak kapılarını açıyor. Yüzde 100 taze hava ile iklimlendirilen 500 kişilik Trump Sahne’de seyirciler, birer sıra atlayıp üçer koltuk boş bırakarak konseri izleyecekler. Girerken ateşleri ölçülecek olan izleyiciler, sürekli dezenfekte edilen salonda konseri maskeli olarak izleyecek.

sezgin

Sezgin Alkan Kimdir?

Müzisyen bir baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olarak 23 Nisan 1985’te İstanbul’da doğmuştur. Müzikle olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Sezgin Alkan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim görmüştür. Günümüzde de birlikte çalışmaya devam ettiği Türk müzisyen Cem Adrian ile 2008 yılında tanışmıştır. Aynı yıl Cem Adrian’ın daha sonra ikincisi de çıkacak olan Essentials / Seçkiler albümünde yer almıştır.

Sezgin Alkan’ın ilk solo albümü En Değerli Siyahım ise 2018 yılında çıkmıştır. Ardından 2019 yılında Hatıra Notları albümünü, hemen ardından aynı yıl içinde Gölgem albümünü yayımlamıştır. Kendi çalışmalarının yanı sıra Halil Sezai, Ceylan Ertem, Şanışer, Pamela Spence, Mercan Dede, Eda Baba, Manuş Baba ve Çağan Şengül gibi pek çok müzisyen ile birlikte çalışmıştır.

22 Ekim 2020’de Cem Adrian ile birlikte “Hatırla” adını taşıyan bir tekli çıkarmıştır.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sezgin_Alkan