Connect with us

Müzik

Taha Gürbüz’den Yeni Şarkı: Kukumav Kuşları

Published

on

kukumav

Taha Gürbüz, geçtiğimiz Şubat ayında dinleyicilerle buluşan HASBERLKADER’in ardından,  önümüzdeki aylarda yayımlanacak EP’de yer alacak ikinci şarkısı KUKUMAV KUŞLARI’nı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Retro synth seslerin duyulduğu, sade gitar eşlikleriyle dans ritminin buluştuğu KUKUMAV KUŞLARI, söz videosu (lyrics video) ile birlikte 19 Mart Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Son olarak geçtiğimiz Şubat ayında HASBELKADER’i müzikseverlerin beğenisine sunan Taha Gürbüz’ün, önümüzdeki aylarda yayınlayacağı ‘FİL’ isimli EP’den ikinci şarkısı KUKUMAV KUŞLARI tüm dijital platformlarda yayımlandı. Şarkının sözlerinin de yer aldığı animasyon klibi de aynı gün izleyicilerle buluştu.

Taha Gürbüz, retro synth seslerin duyulduğu, sade gitar eşlikleriyle dans ritmini buluşturduğu, pandeminin getirdiği içe dönüş ve sorgulama halinin hissettirdiği duygulardan ilham alarak, eleştirel bir dille yazdığı şarkısı KUKUMAV KUŞLARI’nı; “ ‘Siz’ ve ‘biz’ ayrımının olmadığı, ‘biz’ olmanın esas olduğu ütopik bir dünya hayalinin uzaklığında bir özeleştiri” sözleriyle tanımlıyor. bursa escort

Müzikseverlerin bağımsız müzik sahnesinden tanıdığı Taha Gürbüz, 2017 yılında ilk solo albümü Manyak’ ın ardından 2018 yılından beri yayınladığı teklileri müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Sözü, müziği ve düzenlemesi Taha Gürbüz’e ait olan şarkının tüm kayıtları home stüdyosunda tamamlandı.

Mix ve mastering’ini Pinhani grubundan tanıdığımız Eray Polat’ın üstlendiği “KUKUMAV KUŞLARI”nın fotoğraf çekimlerini fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel gerçekleştirdi. Kapak illüstrasyonunu grafik tasarımcı Özge Tığlı Ertekin’in hazırladığı şarkının aynı gün yayınlanan söz videosunu ise görsel tasarımcı İpek Şirin üstlendi.

KUKUMAV KUŞLARI, 19 Mart Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda.

KUKUMAV KUŞLARI’NI DİNLEYEBİLECEĞİNİZ LİNKLER

SPOTIFY | APPLE MUSIC | DEEZER| FIZY | MUUD | YOUTUBE