Connect with us

Genel

Waterman Expert: Tutkunun Simgesi

Published

on

Modern detaylarla geleneksel stilin olağanüstü birleşimi olan Waterman Expert ile sevdiğinize profesyonel bir yazım deneyimi yaşatabilirsiniz. Klasik Fransız zarafetini günümüze taşıyan Waterman Expert’in paslanmaz çelik ucuyla Sevgililer Günü’nde sevdiğinizin kalbine imza atabilir, geçmiş ve gelecekteki en özel hatıralarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Klasik Fransız zarafetini günümüze taşıyan Waterman Expert ile en özel anılarınızı yazma vakti geldi… Dolmakalemin icadından bu yana daima yenilik arayışında olan Waterman’ın en özel serisi Expert’i sevdiğinize hediye edip, onun kalbine orijinal bir imza atabilirsiniz. Özel hatıralarınızı, kalbinizden gelen en eşsiz aşk mısralarını ölümsüzleştirmek için Waterman Expert’ten başka yardımcıya ihtiyacınız yok…

 

 

Waterman Expert

Tutkunun Simgesi

Gelenek ile modernitenin birleşimi Waterman Expert’te

Fransız Rivierası’nın ruhunu taşıyan Waterman’ın en gözde serisi olan Expert, geleneksel stil ile modern işaretlerin harmanlandığı bir karaktere sahip. Genişçe orantılanmış gövde tasarımı ve zarif eğimiyle kullanım kolaylığı sağlayan Waterman Expert, paslanmaz çelik ucuyla da tam bir güvenilirlik sunuyor. Hem orijinal hem tarz sahibi olan Expert’in zarafeti modern kırmızı kaplamalarla tamamlanıyor.

Waterman Expert

Tutkunun Simgesi

Waterman Expert’ın 137 yıllık deneyimi

Lewis Edson Waterman tarafından 1883 yılında kurulan Waterman, daima yenilik arayışında olan bir marka. Bir asırdan fazla süredir yenilikçi anlayışını daima ileriye taşıyan Waterman, rOtring, Parker, Papermate, Sharpie, Reynolds ve Dymo gibi dünyaca ünlü markaları çatısı altında bulunduran Newell Brands bünyesinde kurumsal kimliğini sürdürüyor.

  • Waterman Expert Kırmızı CT Dolma Kalem 567 TL + KDV 

Satın almak için www.watermanshop.eu‘a uğrayabilirsiniz