Connect with us

Genel

Ünlü & Co’nun Reklam Filmi Geometry İstanbul İmzalı

Published

on

Geometry

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, 25. yılına özel hazırladığı reklam filminde “değer bilmek” konusunu işledi. “Biz fiyat değil, değer veririz” mesajını veren film 29 Mart tarihi itibarıyla yayınlanmaya başladı.

Geometry

Açılışında, ÜNLÜ &Co’da yönetici adayı olarak işe başlayan genç profesyonellerin ilk günlerinde dinledikleri güçlü bir motivasyonel konuşmaya tanık olduğumuz film, bilginin, tecrübenin ve girişimciliğin değerini bilmenin, her işte önce hayata ve insana değer vermenin ÜNLÜ & Co’nun 25 yılda bir dünya şirketi haline gelmesinin arkasındaki neden olduğunu anlatıyor. Film, önlerindeki uzun seneler boyunca genç finansçıları bekleyen ve kimi zaman zorlu olabilecek bu yolculuğa “değer mi?” sorusunu sorduktan sonra, yapılan işin insan, toplum ve ülkeye etkilerinin ortaya konulduğu umut dolu bir cevapla son buluyor.

2 gün süren çekimlerinin tamamı ÜNLÜ & Co ofislerinde gerçekleştirilen ve yönetmenliğini Şenol Altun’un yaptığı filme eşlik eden radyo, ilan ve dijital uygulamaları içeren kampanyanın altında Geometry İstanbul’un imzası var.