Connect with us

Genel

Yılın İlk Büyük Sürprizi Hey! Douglas’dan Geliyor! ‘Deterjan’ Tüm Dijial Platformlarda!

Published

on

Türk müziğindeki dönemlerden esinlenerek psychedelic, funk ve soul yansımalarla oluşturduğu yaratıcı yorumları ve görsel kimliğiyle kısa sürede büyük bir fenomene dönüşen Hey! Douglas, farklı tarzı ve güçlü sesi ile sevilen sanatçı Can Gox ile birlikte harika bir işe imza attıkları şarkıları ‘Deterjan’ ile karşınızda!

Hey! Douglas – Deterjan ft. Can Gox’u dijital platformlar üzerinden dinlemek için; https://UMGTurkey.lnk.to/HeyDouglas

‘Deterjan’ için hazırlanan şarkı sözü videosunu Youtube üzerinden izlemek için;

Bugüne kadar ağırlıklı olarak 70’ler döneminde yayınlanan Türkçe eserleri kendine has tarzı ile harmanlayarak kendi kitlesini yaratan Hey! Douglas alternatif tarzı ile dinleyicileri 70’ler dönemine götürürken, Can Gox’un nostaljik sesi ile birlikte hazırladıkları ‘Deterjan’ şarkısını dinleyiciler ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor.
‘Deterjan’, efsanevi sanatçı Cem Karaca’nın yorumuyla müzik dinleyicisinin aşina olduğu ve Bodrum yöresinden anonim bir türkü olan ‘Deniz Üstü Köpürür’e muhteşem bir Hey! Douglas dokunuşu!
Anadolu’nun karmaşık ve ‘’zengin’’ kültürel katmanlarını yoğurarak ortaya özgün bir ruh çıkaran Hey! Douglas bağımsız müzik aleminde ve kulüp kültüründe önemli figürlerden.
Türkiye’nin en önemli prodüktörlerinden biri olarak bahsedilen VEYasin, Hey! Douglas mahlasıyla esinlendiği bu ”eski dönem müziklerini” bir arkeolog gibi kazıyor ve günümüz teknolojisiyle cilalıyor.
Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan bu muhteşem şarkıyı mutlaka dinleyin!