Connect with us

Müzik

Yüksek Sadakat’in Solisti Kenan Vural, ÖRAV Sohbetleri’ne Konuk Oluyor

Published

on

ÖRAV

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın uzun yıllardır düzenlediği ÖRAV Sohbetleri öğretmenleri; işini tutkuyla yapan, üreten ve paylaşmayı seven, farklı sektörlerden isimlerle bir araya getiriyor. Sohbetlerin bu ayki konuğu sevilen rock grubu Yüksek Sadakat’in başarılı solisti, müzisyen Kenan Vural olacak. 

ÖRAV

Aşk Durdukça, Ben Seni Arayamam, Haydi Gel İçelim, Katil ve Maktul gibi hit olan şarkıların sesi olan Vural müzik yolculuğunu, kariyerini inşa ederken yaşadıklarını ve ilham veren yaşam öyküsünü katılımcılarla paylaşacak. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra ABD’de finans üzerine master yapan Vural, kısa bir süre bu alanda çalıştıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü’nde ön lisans eğitimi aldı.. Profesyonel müzik hayatına 1986’da başlayan sanatçı, 1998 yılında ilk grubu Serüven’i kurdu. 2008 yılında Yüksek Sadakat’e solist olarak katılan Vural, 2011 yılında grupla birlikte Türkiye’yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil etti.

Toplumda genel kabul gören, daha güvenli olarak nitelendirilen bir kariyer sürmek yerine, zorluklarla karşılaşsa da tutku duyduğu alanda ilerlemeyi tercih eden Kenan Vural, kendi deneyimlerini ve müziğin ona kattıklarını 29 Nisan’daki canlı yayında ÖRAV’ın Youtube kanalı üzerinden herkese açık olarak paylaşacak.

Tarih:  29.04.2021

Saat:     17.00

Platform: https://www.youtube.com/user/ogretmenakademisi

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) 

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) öğretmenlerin, geleceğe yön veren kuşakların çağdaş ve sağlıklı bir dünya yaratabilmeleri için yetiştirilmesinde liderlik etmelerine katkı sağlamak amacıyla 2008 yılında kuruldu. Vakıf, aynı zamanda eğitimin en önemli odak noktalarından olan öğretmenliğin; özel bilgi, beceri ve tutum gerektiren bir meslek olarak toplum algısında hak ettiği değere ulaşmasına destek oluyor. 21. yüzyılın gerektirdiği zihinsel, sosyal, duygusal ve dijital becerilere sahip bireylerin yetiştirilmesinde sorumluluk üstlenen öğretmenlerin sürekli gelişimleri için eğitimler tasarlayan ve yaygınlaştıran, atölyeler ve seminerler düzenleyen ÖRAV, bugüne kadar Türkiye’nin 81 ilinde 200.000’den fazla öğretmene ulaştı.  ÖRAV’ın devam eden projelerinin yanı sıra, tamamlayıcı bir sürekli eğitim ve bilgi paylaşım platformu olarak kurulan ve bugün tüm eğitimlerin gerçekleştirildiği “eKampüs Uzaktan Eğitim Platformu” da düzenli olarak yenilenerek, kullanım kapsamı zenginleştiriliyor. Platformun tüm Türkiye’den 20 binden fazla aktif kullanıcısı bulunuyor.