Connect with us

Kitap

Borusan Mannesmann Öncülüğünde Çocuklara Özel Masal Kitabı

Published

on

borusan

Türkiye çelik boru pazarının lideri Borusan Mannesmann’ın liderliğinde çocuklara özel bir masal kitabı hazırlandı. Borusan Grup şirketleri çalışanları tarafından yazılan hikayelerden oluşan kitabın 300 tanesi Bütün Çocuklar Bizim Derneği’ne bağışlandı.

Borusan Mannesmann, çocuklara özel kitap projesi için Borusan’ın gönüllük platformu, Okyanus Gönüllü Borusanlılar’a öncülük etti. Toplam 7 ay süren çalışma sonucunda tamamı Borusan Grubu şirketleri çalışanları tarafından yazılan, “Borusan’dan Masallar” adlı kitap çocuklar için özenle ve sevgiyle hazırlandı.  Birbirinden eğlenceli masallardan oluşan kitabın 300 tanesi Bütün Çocuklar Bizim Derneği’ne bağışlandı.

Borusan Mannesmann’ın öncülük ettiği ve Okyanus Gönüllü Borusanlılar’ın benimseyerek hayata geçmesine olanak tanıdığı “Borusan’dan Masallar” kitabı sürecinde, çalışanlara özel masal atölyesi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz Eylül ayından başlayan ve 5 hafta süren atölye çalışması sonucunda Borusan Grubu şirketleri çalışanları, hayal güçlerini, öğrendikleri masal yazım teknikleri ile birleştirerek sürükleyici ve çok eğlenceli 30 masala imza attı.

Yedi yaşına kadar olan çocuklar için hazırlanan “Borusan’dan Masallar” kitabına https://www.borusanmannesmann.com/media/2231/borusandan-masallar.pdf  adresinden ulaşılabiliyor.