Connect with us

Genel

Markalar pazarlama bütçelerini instagram reklamlarına ayırıyor

Published

on

Hem tasarımcı hem sosyal medya fenomeni olan Bianca Somer Türkmen bir ikon haline nasıl geldiğini ve yarattığı başarılı markaların serüvenlerini MAG’a anlattı.

Instagram maceram eşimin fotoğraf çekme tutkusuyla başladı”

“2018 yaz sezonunda pastel tonlar baskın olacak”

Gezdiği yerlerle merak uyandıran ve modaya fark katan tarzıyla sosyal medyada yankı uyandıran Bianca Somer Türkmen sosyal medya ile ilgili düşüncelerini MAG okurları ile paylaştı. Instagram macerasının eşinin fotoğraf çekme tutkusu ile başladığını söyleyen Türkmen, “Instagramla beraber insanlar artık fotoğraflara bakarak nereye tatile gideceğine, hangi otelde kalıp, nerede yemek yiyeceğine, hangi kıyafeti nasıl kombinleyeceğine gayet kolay bir şekilde karar veriyor. Artık markalar pazarlama bütçelerinin büyük bölümünü instagram reklamlarına ayırıyor. Bu noktada da bu konularda güvenilen hesaplar takip ediliyor” dedi.Türkmen, 2018 yaz sezonunda, pastel tonların yanı sıra sarı, pembe ve beyaz tonlarını çok baskın bir şekilde göreceğimizin de altını çizdi.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]