Connect with us

Genel

“MEVSİMLERDEN YAZ” WORKSHOP’U İLE USLA’DA YAZIN TADINI ÇIKARIN

Published

on

Yazın en sevilen mevsim olmasında mis kokulu domateslerin hiç payı yok mu?USLA – Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nin “Mevsimlerden Yaz ” Workshop’una katılanlar, mevsiminde yetişen domateslerle hazırlanan muhteşem lezzetleri deneyimleyebilirler.

USLA’ nın İstanbul Mecidiyeköy’deki, modern donanımlı eğitim mutfağında, 2 Ağustos Perşembe günü 19.00 – 23.00 saatleri arasında düzenlenecek “Mevsimlerden Yaz” Workshop’una gelen katılımcılar, mis kokulu domateslerle nefis yemekler yapabilmenin ipuçlarını öğrenerek mevsiminde yetişen domatesin yemeğe kattığı lezzeti USLA şefleriyle birlikte deneyimleyebilecekler.

“Rosto Domates Özlü Çorba”, “Napoliten Soslu Karidesli Spaghetti” ve “Domatesli Chimuchiri Levrek” gibi domatesin tat kattığı, yaz mevsimine özgü lezzetlerin USLA şefleri tarafından uygulamalı olarak anlatılacağı “Mevsimlerden Yaz” Workshopu’na katılmak isteyenler, biletleri Biletix’ten satın alabilirler.

 

USLA HAKKINDA

Türkiye’nin önemli uluslararası otel işletmeciliği ve aşçılık akademileri arasında yer alan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi(USLA), 30 yılı aşkın bir süredir otelcilik ve yiyecek içecek sektöründe sertifikalı ve diplomalı eğitimler veriyor. USLA, aynı zamanda “American Hospitality Academy International Hotel Management Schools (AHA-IHMS)”’un İstanbul Kampüsü olma özelliğini taşıyor.

Öğrencilerine çok uluslu ve çok kültürlü bir ortam sunarak sürekli gelişen ve büyüyen otelcilik, yeme-içme sektörünün profesyonellik ve kaliteli hizmet anlayışını aşılayan USLA ekibi, tedarikçilerini ve iş ortaklarını daha üst seviyelere taşımayı hedefliyor.

USLA, otelcilik ve yeme-içme sektörüne, uluslararası kalitede teori ve uygulamalı eğitim almış kişiler yetiştirerek mevcut işgücüne katkı sağlamaya devam ediyor.