Connect with us

Kültür & Eğlence

Sevimli Ayı Bongo’nun Gülümseten Öyküsü

Published

on

bongo_kapak

SEVİMLİ AYI BONGO YAŞAMIN SIRADAN GÜZELLİKLERİNİ HATIRLATIYOR

 

Sevimli ayı Bongo, ormandaki dostlarıyla yaşadığı maceralarla yaşamın sıradan gibi görünen güzelliklerinin değerini bir kez daha hatırlatıyor. Fransız yazar-çizer Delphine Perret’in, Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Bongo, Ormanın Biricik Ayısı kitabı, altı sıcacık öyküsü ve resimleriyle, büyük küçük herkesi sarmalıyor ve gülümsetiyor…

Sevimi ayı Bongo, orta boylu, cüsseli, mutlu bir ayı. Postunun bazı yerlerinde tüyler birbirine yapışmış çünkü Bongo bal yerken hep üzerine döker. Sevimli ayı Bongo arkadaşları sansar, porsuk, sincap, tilki, baykuş, tavşan ve küçük kuşla birlikte ormanda maceralar yaşıyor. Bazen bir kanepe, bazen de bir tarak, günlerine renk katmaya yetiyor. Haydi, eğlenceli altı öykü sizi bekliyor!  twitter yorum hilesi 

Sevimli

Sevimli Ayı Bongo

Fransız yazar-çizer Delphine Perret, Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Bongo, Ormanın Biricik Ayısı kitabıyla, altı yaş ve üzeri çocuklara, orman hayvanlarının arkadaşlıkları ve günlük yaşam rutinleri üzerinden kurguladığı yumuşacık öyküler anlatıyor. Mizah yüklü bu altı öyküde, yaşamın sıradan gibi görünen güzellikleri yüceltiliyor. Öykülerde metin kadar payı olan resimler de, okuma yazmayı yeni öğrenmiş okurları okumaya heveslendirecek nitelikte. Bongo ve arkadaşları, çocuksu karakterleriyle büyük küçük herkesi gülümsetiyor.

BONGO, Ormanın Biricik Ayısı

Sevimli

Sevimli Ayı Bongo

Yazan ve Resimleyen: Delphine Perret

Çeviren: Ece Nahum

Yayınevi: Redhouse Kidz

Türü: Çocuk Edebiyatı

Yaş Grubu: 6 yaş ve üzeri

Ölçü: 15,5 x 23 cm

Sayfa Sayısı: 60

Cilt ve Kâğıt Bilgisi Karton Kapak, 1. hamur

Basım Tarihi: Ocak 2020

ISBN: 978-605-2079-79-9

Fiyatı: 18 TL

Bongo-1

Yazar-Çizer hakkında:

Fransız yazar Delphine Perret, Strasbourg’daki Dekoratif Sanatlar Okulu’nda illüstrasyon öğrenimini tamamladıktan sonra pek çok çocuk kitabı yazmış ve resimlemiştir. Halen Lyon’da yaşamakta ve çocuk kitapları üretmeye devam etmektedir.

 

SEV Yayıncılık:

SEV Yayıncılık, kökleri 1861 yılında yayımlanan ilk İngilizce-Türkçe Redhouse sözlüklere kadar uzanan köklü bir yayıncılık geleneğine sahiptir. Bugün Redhouse markası altında onlarca çeşit sözlük ve eğitim aracı yayımlarken, Redhouse Kidz markasıyla çocuk kitapları yayıncılığı alanında önemli yayınevleri arasında yer alıyor.

 

instagram.com/redhousekidz/

facebook.com/RedhouseKidz/

facebook.com/RedhouseYayinlari