Connect with us

Konser

Şevval Sam ile Fişekhane’de Coşkulu Bir Akşam

Published

on

Müziğin duru sesi Şevval Sam, Fişekhane sahnesinde hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Sam, deniz manzarasında dinleyenleri kâh duygulandırdı, kâh coşturdu.

Şevval

İstanbul’un yeni kültür-sanat, gastronomi ve iyi yaşam alanı Fişekhane’de Deniz Konserleri’nin dün akşamki konuğu Şevval Sam oldu. Türkiye’nin farklı kültürlerine ait şarkıları güçlü yorumuyla buluşturan Sam, seyircileri hem duygulandırdı hem de hareketli şarkılarda dans ettirdi.

Oyunculuğunun yanı sıra duru sesiyle de geniş bir hayran kitlesi olan Şevval Sam, “Fişekhane ne kadar güzel böyle bir yer, İstanbul’da olduğu için ne kadar şanslıyız” dedi. Sam, ‘Koçari’ ile başladığı konsere ‘Şimdi Uzaklardasın’, ‘Ararım Seni Her Yerde’, ‘Ada Sahillerinde Bekliyorum’, ‘Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece’, ‘Dilek Taşı’, ‘Yalan Dünya’ gibi sevilen şarkılarla devam etti. Yıllar önce yaptığı bir besteyi Türkiye’nin en iyi seslerinden biri olan annesi Leman Sam’ın seslendirdiğini söyleyen Şevval Sam ‘Gül Güzeli’ şarkısını da annesine de selam göndererek seyirciyle birlikte seslendirdi. Şevval Sam, tüm seyirciyi ayağı kaldırıp coşkulu bir akşama imza attı. 

Şevval

Konserler 1 Ekim’e Kadar Devam Edecek

Türk müziğinin her dalda en iyi isimlerini ağırlayacak Fişekhane Deniz Konserleri’nde; Berkay, Serdar Ortaç, Buray, Mor ve Ötesi, Sertab Erener ve Erol Evgin gibi isimler 1 Ekim’e kadar seyirciyle buluşacak. Fişekhane Deniz Konserleri ile müzikseverler özledikleri konser akşamlarıyla unutulmaz anlar yaşayacak.

Fişekhane Deniz Konserleri’nde yer alacak diğer sanatçılar ve konser tarihleri şöyle sıralanıyor:

  • Berkay – 12 Eylül
  • Serdar Ortaç – 17 Eylül
  • Buray – 18 Eylül
  • Mor ve Ötesi – 24 Eylül
  • Sertab Erener – 25 Eylül
  • Erol Evgin – 1 Ekim