Connect with us

Gündem

Zorlu PSM’de Bu Hafta

Published

on

psm'de

Her yaşa ve her zevkten sanatsevere hitap eden içerikleriyle kültür-sanatın daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM’de; iş çıkışlarında PSM’nin en sevilen etkinliklerinden “%100 Music presents After Work Party” etkinlikleri, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyan Türkiye’nin ilk stand-up grubu “Çok da Fifi”nin kahkaha dolu gösterisi, Kerem Sedef ve Suat Yılmaz’ın elektronik müzik performansı, Başka Sinema Film Gösterimleri ve Karakış, Benden Kimseye Hayır Yok ve Bırak Beni hitleriyle milyonlara ulaşan genç müzisyen Mert Demir haftanın dikkat çeken etkinlikleri arasında yer alıyor.

psm'de

%100 MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: HEMI // 06 EYLÜL PAZARTESİ // VESTEL AMFİ // 20.00

İş çıkışlarında PSM’nin en sevilen açık hava alanı Vestel Amfi’de buluşuyoruz! Zorlu PSM’nin popüler serisi “%100 Music presents After Work Party”, bu yıl da iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yerli sahnemizin emektar DJ/producer’larından Hemi Behmoaras setin başına geçerek bizi efsane şarkılara doyurmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak.

Kapı Açılış: 17.00

%100 Music Presents Afterwork Party: Hemi 20.00

ÇOK DA FİFİ STAND-UP // 07 EYLÜL SALI // VESTEL AMFİ // 20.00

“Hayatla dalga geçmezsek vallahi çatlarız!” diyen 5 kadından oluşan Türkiye’nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, gösterilerinde; kendi kişisel mizahlarının yanı sıra, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşırken, beylere de şaşkınlık, kahkaha ve ufukların açılması gibi tadı damakta kalan deneyimler yaşatıyor. Bugüne kadar 250’den fazla gösteri yapan, Adana’dan Berlin’e, çıktıkları tüm sahnelerde coşku ve kahkaha ile ağırlanan Çok da Fifi’nin eğlence dolu gösterisini kaçırmamak için 7 Eylül Salı akşamı Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekânı Vestel Amfi’deki yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 17.00

Çok Da Fifi Stand Up: 20.00

KEUS // 8 EYLÜL ÇARŞAMBA // VESTEL AMFİ // 20.00

Kerem Sedef ve Suat Yılmaz’ın elektronik müzik performansıyla gözlerinizi kapatıp, ruhunuzu dinlemeye hazır olun. Keus’un etkileyici performansına açık hava konforunda tanık olmak için 8 Eylül Cuma akşamı Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış: 17.00

Simge Pınar: 20.30

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMİ: PRINCESS MONONOKE // 09 EYLÜL PERŞEMBE // VESTEL AMFİ // 21.00

Hayao Miyazaki tarafından yazılıp yönetilen, Studio Ghibli yapımı “Princess Mononoke” filmini açık hava sineması konforunda izlemek için Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın. Ormanı koruyan doğaüstü yaratıklarla, doğanın kaynaklarını hızla ve acımasızca tüketen insanların amansız mücadelesi. Ashitaka, köyüne saldıran şeytanlaşmış domuz tanrıyı öldürürken şeytanın koluna bıraktığı izi ölene kadar taşıyacaktır. Ashitaka bu lanetin geldiği yeri öğrenmek için köyünden uzaklaşır ve bu savaşa son vermek için daha önce karşılaştığı kurt kızı San ile birlikte kendini bu savaşın içinde bulur.

TOLGA AKYILDIZ’ LA %100 AÇIK SAHNE SUNAR: BABA ZULA VE KONUKLARI // 10 EYLÜL CUMA // VESTEL AMFİ // 20.00

27’nci defa gerçekleştirilecek olan Tolga Akyıldız’ın hayata geçirdiği tek gecelik festival deneyimi, Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne, bir kez daha Vestel Amfi’de seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Baba Zula ve konuklarının kendilerine eşlik edeceği bu çok özel konseri dilerseniz Zorlu PSM’nin sevilen Açıkhava mekanı Vestel Amfi’den izlemek için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış: 17.00

Tolga Akyıldız’ La %100 Açık Sahne: 20.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 66 TL

MERT DEMİR // 11 EYLÜL CUMARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

İstanbullu prodüktör, şarkıcı, söz yazarı Mert Demir çok genç bir yaşta hayatını müzik ile sürdürme kararını verdi. Uzun bir stüdyo sürecini takiben 2019’da ilk albümü “Bak Kollarım Burada”yı 2020’de ise ikinci albümü “KİMİM LAN BEN?”i yayınladı. Karakış, Benden Kimseye Hayır Yok ve Bırak Beni hitleriyle milyonlara ulaşan genç müzisyen; kariyerine yapımcılığı da ekleyerek birçok popüler ismin albümünde söz yazarı, besteci ve prodüktör olarak yer aldı.

*Etkinlik ücretsizdir. Kayıt alımı etkinlikten 5 gün önce başlamaktadır. Kayıt linkine https://www.zorlupsm.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.