Connect with us

Müzik

Can Şengün İle Sıkı Fıkı Zorlu Psm’de Başlıyor!

Published

on

Müzik dünyasında bilgisi, deneyimi ve gerçekleştirdiği projeleriyle öne çıkan Can Şengün, birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı ve izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacağı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” adlı yepyeni program serisine ilk konuğu Kenan Doğulu ile 10 Şubat Perşembe akşamı Zorlu PSM’de başlıyor!

Can Şengün Sıkı Fıkı

Can Şengün Sıkı Fıkı

Can Şengün ile Sıkı Fıkı Olmaya Hazırlanın!

Zorlu PSM, sevilen programlarına bir yenisini daha ekliyor ve izleyicilerini stüdyoda benzersiz deneyimler yaşatmaya davet ediyor. Başarılı müzisyen, prodüktör ve içerik üreticisi Can Şengün, sanat dünyasının önemli isimlerini ve birbirinden değerli konukları orkestrası eşliğinde programında ağırlamaya hazırlanıyor. Programda sevilen sanatçıların bilinmeyen hikayelerini samimi bir şekilde dinleyeceğiz. Program ile bazen geçmişteki anılarla, bazen yepyeni hikayelerle bazen de oldukça ilginç soruların yer aldığı yarışma bölümleriyle izleyicileri şaşırtacak.

Program Zorlu PSM’nin sofistike caz kulübü touché’de gerçekleşecek. Can Şengün ve orkestrası eşliğinde sevdiğimiz isimlere daha önce hiç bakmadığımız açılardan bakarken bilinen şarkıların yepyeni versiyonlarını, şarkı sözlerinin altındaki gerçek öyküleri konukların ağzından dinleyeceğiz. Temposu hiç düşmeyen danslara, oyunlara ve daha önce rastlanmamış yarışma bölümlerine de tanık olacağımız iddialı program 10 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’da Kenan Doğulu’nun konuk olacağı ilk programla Zorlu PSM’de izleyicilerle buluşacak.

Biletler passo.com.tr’de satışta!


Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 Etkinliğe katılım için misafirlerin girişte HES uygulaması üzerinden risksiz kategoride olduklarını göstermeleri gerekiyor. Zorlu PSM etkinliklere katılan tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uyguluyor. Aldığı önlemler çerçevesinde uygulamalarına devam ediyor. Zorlu Psm, günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de ediliyor.  Yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş: 363 TL