Connect with us

Gündem

Zorlu PSM’de Bu Hafta: 3-9 Mayıs

Published

on

zorlu psm

Her yaşın ve her zevkten sanatseverin daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM, hem yepyeni sahnesi PSM Online üzerinden hem de Zorlu PSM Youtube kanalından hayata geçirdiği dijital içerikleri ile sanatseverlere ulaşmayı sürdürüyor. 

Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan “İbrahim Selim ile Bu Gece” ve “Sazla Caz Buluşuyor: Şenay Lambaoğlu & İsmail Tunçbilek” performanslarının yanı sıra hafta boyunca Zorlu PSM Youtube kanalı üzerinden “Bir Masada Oturduk” ve “Sahne Tozu Yutanlar” programları da sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 03 MAYIS PAZARTESİ // PSM ONLINE // 21.00

Geçtiğimiz sezon başından itibaren her hafta Zorlu PSM sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece” Pazartesi akşamları Zorlu PSM Online üzerinden izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. İbrahim Selim’in renkli sunumunun yanı sıra her hafta sürpriz bir konuğun katıldığı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşamak için online yerinizi almayı unutmayın.

Etkinlik Başlangıç: 21.00

Bilet Fiyatı: 

Online Program Bileti Fiyat: 25,00 TL

SAHNE TOZU YUTANLAR //  04 MAYIS SALI // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 20.00

Tiyatrodan müziğe danstan müzikale kadar farklı sanat dallarını aynı heyecanla icra eden pek çok sanatçıyı ağırlayan Zorlu PSM’nin dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da her hafta sanatçılar birbirlerine merak ettiklerini sormaya ve sahnede olmanın kendileri için anlamını konuşmaya devam ediyor. “Hayallerin sınır tanımadığı bir deneyim alanı olan sahneyi bir de onların ağzından dinleyelim” diyerek hayata geçirilen “Sahne Tozu Yutanlar” her Salı saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından ücretsiz olarak izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor.

SAZLA CAZ BULUŞUYOR: ŞENAY LAMBAOĞLU & İSMAİL TUNÇBİLEK  // 05 MAYIS ÇARŞAMBA // PSM ONLINE // 18.00

Ülkemizin popüler bağlama sanatçılarından İsmail Tunçbilek ve özgün vokal yorumlarıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu çok özel bir proje ile  “sazla caz”ı buluşturmaya hazırlanıyor. Ömer Hayyam’dan Aşık Veysel’e, Neşet Ertaş’tan Nazım Hikmet’te uzanan şairlerin ve halk ozanlarının bestelenmiş şiirleri Şenay Lambaoğlu ve İsmail Tunçbilek’in vokal ve enstrümana dayalı doğaçlaması 5 Mayıs Çarşamba günü ücretsiz olarak PSM Online’da.

Etkinlik Başlangıç: 18.00
Ücretsizdir.

BİR MASADA OTURDUK // 07 MAYIS CUMA // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 20.00

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü ve her hafta farklı bir müzisyen konuğunu ağırladığı Zorlu PSM’nin müziği odağına alan yepyeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” Mayıs ayı boyunca Zorlu PSM Youtube kanalında. Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” her Cuma Zorlu PSM YouTube kanalından ücretsiz olarak izleyicilerle buluşuyor.