Connect with us

Kültür & Eğlence

ÇOCUKLAR ARTER’DE DUYGULARINI HEYKELE DÖNÜŞTÜRECEK!

Published

on

Çocuklar, 7 Mart Cumartesi günü 11:30’da  düzenlenecek  “Hikâyeden Heykele” başlıklı atölye çalışmasında, Arter’de sergilenen sanat eserlerinin kendilerinde uyandırdığı duyguları heykellere dönüştürecekler.

 Arter Öğrenme Programı ekibinden Ayşe Dilan Salkaya’nın Arter Atölye’de gerçekleştireceği “Hikâyeden Heykele” başlıklı atölye çalışması, 4–6 yaş katılımcılara yönelik düzenlenecek.

Sergi gezmek nasıl bir duygu? Mutlu, meraklı, şaşkın, öfkeli, heyecanlı, neşeli, çılgın… Duyguları ve hayalleri, eğlenceli ve rengârenk malzemelerle bir araya getiren bu atölye çalışmasında çocuklar, Arter’de sergilenen eserleri hikâyeleştirip bu eserlerin kendilerinde uyandırdığı duyguları heykellere dönüştürecekler. Boyalar, tüyler, şöniller, parlak kâğıtlar ve çeşitli malzemelerle hayata geçirilecek heykellerin üretiminde eşlikçileri, çocuklara asistanlık edecek.

Kurumsal sponsor Tüpraş’ın desteğiyle Arter’de Perşembe günleri sergi girişleri tüm ziyaretçiler için ücretsiz; 24 yaş ve altı ziyaretçiler ile Arter Beraber üyeleri ise Arter’i her gün ücretsiz ziyaret edebiliyor. Arter’e Taksim’den ve Tepebaşı’ndan, Ulaşım Sponsorları Ford Otosan ve Otokar’ın sağladığı ücretsiz servislerle erişilebiliyor. Arter Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 11:00–19:00; Perşembe günleri ise 11:00–20:00 saatleri arasında ziyarete açık. Ziyaret ve ulaşımla ilgili detaylı bilgilere arter.org.tr/ziyaret adresinden ulaşılabilir.
başakşehir escort


Sitemizdeki diğer haberlere buradan ulaşabilirsiniz.