Connect with us

Gündem

Jo Malone London İle Yeni Yıl Ruhu İstanbul Sokaklarında!

Published

on

Birbirinden eşsiz kokuları ile yeni yıl heyecanınıza ve keyif dolu her anınıza eşlik eden hediye verme sanatının öncüsü Jo Malone London, 2022’ye hızla yaklaşırken bu coşku dolu geri sayımı İstanbul sokaklarına taşıyor.

Jo Malone London

Jo Malone London

Jo Malone London Işıltısı İstanbul’da

Şehrin büyüleyici noktalarından birine kurulan, ilhamını markanın hediye verme sanatından alarak dekore edilmiş yılbaşı ağacı ile ışıltılısını İstanbul sokaklarına yansıtıyor. Beşiktaş Akaretler’de konumlanan yıldızlar ve ışıklarla süslenmiş bu nefes kesici alanı 5 Ocak tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.
Markanın İngiliz kimliğinden esintiler taşıyan ve her biri apayrı özenle hazırlanmış ikonik paketlemeleriyle dolu Jo Malone arabası ise yeni yıla sayılı günler kala, 24-26 Aralık tarihleri arasında İstanbul sokaklarını arşınlayarak yılbaşı ruhunu şehir sakinleriyle paylaştı.

Sevdikleriniz için sevgi ve mutluluk dolu hediye alternatifleri sunan ve bunu bir sanat haline getiren markanın bu sene yeni yıl heyecanını İstanbul’un her yerinde yaşayabilirsiniz.

Jo Malone Hakkında:

Marka; 1994’ten beri son derece sade, zarif kokulardan oluşan bir palet yarattı, her duyunun şımartıldığı bir dünyanın küratörlüğünü yaptı. 1999 yılında Estée Lauder Companies Inc. tarafından satın alındı. Bugün beklenmedik kokuları ve belirgin İngiliz karakteriyle uluslararası alanda tanınmaktadır.