Connect with us

Kitap

Okul Sıralarında Unutulmaz Anıların Kitabı

Published

on

Okul yıllarınızdaki anılarınızı ne kadar hatırlıyorsunuz? Tahtaya kalktığınız ilk anı, ilk arkadaşınızı, kıskançlığınızı ya da sonsuz bir dostluğun temellerinin atıldığı o günü… Yazar Aytül Akal, okul anılarını Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Kim Demiş Yaramazım Diye kitabında okurla paylaştı. Aytül Akal’ın ilkokul, ortaokul ve lise yıllarından seçtiği anılar, okul yıllarının değerini bir kez daha hatırlatırken, çocukları da gelecek için düş kurmaya cesaretlendiriyor…

sonsuz

Meğer okulda yaşananlar hiç unutulmuyormuş… Üstelik sevinçli ya da üzücü, gurur verici ya da utandıran her olay insanın kendini anlaması, gelişmesi ve dünyayı daha iyi kavraması için

paha biçilmez bir sınavmış.

Öyküleri, romanları ve şiirleriyle çok sevdiğimiz yazar Aytül Akal, bu kez baş karakter olarak kendini seçti ve çocukluğunu kaleme aldı! Çocukluk düşünü gerçekleştirerek sonsuz edebiyatın peşine takılan yazar Aytül Akal’ın okul anıları, Redhouse Kidz (SEV Yayıncılık) tarafından yayımlanan Kim Demiş Yaramazım Diye kitabında okurla buluştu.

OKUL ANILARI UNUTULMUYOR…

Yazarın ilkokul, ortaokul ve lise anılarında neler var neler: İlk arkadaşlıklar, başarılar/başarısızlıklar, şiirler/yazılar, küçük yalanlar, mutluluklar, heyecanlar… Okurken hem eğlenecek hem de bir edebiyatçının yazma serüvenindeki çocukluk izlerine tanıklık edeceksiniz.

Aytül Akal’ın ilkokul, ortaokul ve lise yıllarından seçtiği anılar, hem bir yazarın okul çağındaki kırılma anlarını hem de “kendisi gibi” olmayı anlatıyor. Kim Demiş Yaramazım Diye, çocukları gelecek için düş kurmaya cesaretlendiriyor… Kitabı okuduktan sonra belki siz de okuldaki anılarınızı, arkadaşlarınızın isimlerini, okul numaralarını not almaya başlayabilirsiniz!..

 

Diğer haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz