Connect with us

Gündem

Candan Varnalı İle Yeni Yıl Sofraları Işıl Işıl

Published

on

YILBAŞI SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZLERİ NELER?

CVC LifeStyle’ın kurucusu Candan Varnalı, özel yılbaşı sofrası hazırlığını MAG okurları için paylaştı.

Yılbaşının vazgeçilmez aksesuarlarının bu yıl da mumlar, mini ampüller, geyikler ve kristal avizeler olduğunu belirten Varnalı şahane sofrası ile de dikkat çekiyor. 2020 yılında çok daha fazla duyarlı olduğunu ve farkındalığının arttığını dile getiren Varnalı, yeni yıl mesajında şunları söyledi:” Herkese sağlık ve barış diliyorum. Özgürlüğümüzü kısıtlamadan, farkındalık ve duyarlılığımızın yüksek olduğu, insanlık için sarf ettiğimiz sevecen, kalpten yaklaşımlar içinde olduğumuz, çözümlere çabuk ulaştığımız, bereketli ve huzurlu bir yıl olsun”

candan

Candan Varnalı

CVS LifeStyle’ın kurucusu Candan Varnalı’nın yılbaşı sofrasının olmazsa olmazları; mumlar, mini ampüller, geyikler ve kristal avizeler…

Yılbaşı gecelerini genellikle nasıl geçirirsiniz, bu yıl için neler planladınız? Yeni yıl sizin için ne ifade ediyor?

Yılbaşı gecelerini uzun zamandır evde yakın dostlarımla geçiriyorum. Bu yıl ise içinde bulunduğumuz durumdan dolayı hiçbir plan yapmadım biraz akışta kalmayı tercih ediyorum. Yeni yıl bana hep çocuksu bir neşe ve umut verir. Sanki bir sayfa kapanıyor ve yenisi açılıyormuş gibi hissederim.

2020 yılı aileniz ve sizin açınızdan nasıl geçti? Nasıl değerlendiriyorsunuz?

2020 yılı; her zamankinden daha fazla farkındalığımın arttığı, daha fazla şükretmeyi ve duyarlı olmayı öğrendiğim bir yıl oldu. Değerlerimiz değişti, sağlık birinci sıraya oturdu. Kendi adıma dünya için ne yapabilirim diye daha fazla düşündüğüm, işime konsantre olduğum, en yakınlarımla görüştüğüm, kendime zaman ayırdığım ve online workshopların keyfine vardığım bir sene oldu.

Bugüne kadar geçirdiğiniz en özel ve güzel yılbaşı geceniz ne zamandı?

Benim için yılbaşı gecesinden çok birkaç gün öncesinde artık ananevi olan ailece kutladığımız gün hep daha özel ve değerli oldu. Ama içlerinden hiçbirini öbürlerinden ayıramıyorum.

Her yıl göz kamaştıran sofralar imza atıyorsunuz. Bu yıl , yılbaşı sofranızın konsepti ve sunumları nasıl olacak?

Daha önce belirttiğim gibi bu sene için özel bir hazırlığım henüz yok ama eğer hazırlamam gerekirse galiba kırmızı renklerle oynayabildiğim “country” havasında daha ham kumaşları kullandığım bir konsepte giderim diye düşünüyorum.

Sofranızda başrolü hangi yiyecekler paylaşacak?

Benim vazgeçilmezim, kabak çorbası ve birkaç çeşit tatlı. Ana yemek olarak da genelde ribs yaparım.

Sofranızda olmazsa olmaz dediğiniz ya da çok sevdiğiniz şeyler neler? Sofranıza bir isim vermenizi istesek bu isim ne olur?

Soframın olmazsa olmazları; mumlar, mini ampuller, geyikler ve kristal avizelerdir. Sizin için hazırladığım sofrada neşe versin diye ponponları ön plana çıkardım. Yılbaşı sofralarımı hazırlarken biraz masalsı olabilmesi için uğraşırım. Galiba “Wonderland” derdim.

Yeni yıldan dileklerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Öncelikle herkese sağlık ve barış diliyorum. Özgürlüğümüzü kısıtlamadan, farkındalık ve duyarlılığımızın yüksek olduğu, insanlık için çaba sarf ettiğimiz, sevecen, kalpten yaklaşımlar içinde olduğumuz, çözümlere çabuk ulaştığımız, bereketli ve huzurlu bir yıl olsun.

MAG Aralık’ın Kapak Yıldızı: Hande Erçel

Büyüleyici güzelliği ile başarıdan başarıya koşan Hande Erçel’in kapak yıldızı olduğu MAG Aralık, dopdolu içeriği, yeni yıl özel röportajları, yılbaşı sofraları  ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

candan


Sitemizdeki diğer haberlere buradan ulaşabilirsiniz