Connect with us

Genel

Evde Zaman Geçirmelik 10 Web Sitesi

Published

on

Evde kaldığımız şu günlerde zaman bir türlü geçmek bilmiyor, bizde sizler için birkaç saat de olsa zaman geçirebileceğiniz 10 web sitesini yazımızda derledik.

 

1-) Geoguessr 

Bu sitede size google maps üzerinden herhangi bir yerin görüntüsünü veriyor ve siz orada gezip sağalttaki haritadan işaretleyerek nerede olduğunuzu bulmaya çalışıyorsunuz.


2-) Gartic.io 

Arkadaşlarınızla beraber yarışabileceğiniz güzel bir site. Sırasıyla size verilen kelimeyi çizerek arkadaşlarınıza anlatmaya çalışıyorsunuz.


3-) Görünmez İneği Bul

Adından anlaşılacağı gibi ekran da görünmez bir inek var ve siz farenizi hareket ettirdikçe bağırma sesi artarak yaklaştığını anlıyorsunuz. Aslında bir nevi Sıcak-Soğuk oyununun web sitesine uyarlanmış hali. Evde zaman geçirmek için eğlenceli bir site.


4-) Neo-Grafiti Çizme

Bu sitede ise farenizle neo-grafiti çizebiliyorsunuz, aklınıza gelebilecek her türlü şeyi çizebileceğiniz güzel bir site.


5-) Atari Oyunları

Neredeyse tüm atari oyunlarının bulunduğu bu sitede atari seviyorsanız saatlerinizi verebilirsiniz.


6-) Müzik Yapma – Incredibox

7 adamın yan yana dizildiği bir ekranda, alttaki sesleri her birine ekleyerek küçük çaplı bir orkestra kurabileceğiniz keyifli bir web sitesi.


7-) Sleepy Time

Evden çıkmadığımız şu günlerde en büyük sorunlardan biri de uyku düzenimiz, bu web sitesi de bu sorunumuza yardımcı oluyor kaç saat uyumamız gerektiğine veya saat kaçta uyumamız gerektiğine yardımcı oluyor.


😎 Ücretsiz E-kitap

Adından da anlaşıldığı gibi ücretsiz okuyabileceğiniz e-kitap sitesi.


9-) Hacker Typer

Rastgele tuşlara basarak herkesi hacker olduğunuza inandırabileceğiniz eğlenceli bir web sitesi.


10-) Rastgele Siteler

Son site çok özel bir web sitesi, her tıkladığınızda farklı ve bir o kadar da yararlı başka bir web sitesine yönlendiriyor, bizim ekledeğimiz web sitelerinin dışında bir çok web sitesini daha keşfedebileceğiniz eğlenceli bir web sitesi.


Gazete Festival Tv

En keyifli ve aynı zamanda bilgilendirici web sitesi olarak bizim sitemizden başkasını bulamadık, okudukça öğrendiğiniz gibi keyifli zaman da geçirebilirsiniz.