Connect with us

Filmler

Şubat Ayının Son Haftasında Vizyona Giren 7 Film

Published

on

Yılın ikinci ayını geride bırakırken vizyona giren 7 yeni film birbirinden farklı konuları ele alıyor. Sizler için Şubat’ın son haftasında vizyona giren filmleri derledik.

1-) Bayi Toplantısı

Şubat Ayının Son Haftasında Vizyona Giren 7 Film
takipçi satın al

Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2’nin senaristi İbrahim Büyükak ve yönetmeni Bedran Güzel’den yepyeni bir komedi! Bayi Toplantısı için Anadolu’dan İstanbul‘a gelen üç beyaz eşyacının, üç günde hayatı ne kadar karışabilir? Namık, Sadık ve Adem hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir soygun planının içinde bulurlar. Üç bayinin kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları yoktur.

2-) Patron Gibi

Şubat Ayının Son Haftasında Vizyona Giren 7 Film

 Like a Boss, birlikte şirket kuran iki arkadaşın hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan Mia ve Mel, birlikte çalışmaya karar verir. Birbirlerinden oldukça farklı karakterlere sahip olan kadınlar, sıfırdan bir kozmetik şirketi kurar. Başlarda her şey yolunda gider. Mia ve Mel, yönettikleri şirketleri sayesinde hayatlarının en güzel dönemini yaşar. Ancak bir süre sonra bu iş, iki kadının dostluklarını tehlikeye sokar.

3-) Garez

alıyor

Film, intikam hırsıyla dolu bir ruhun mesken tuttuğu eve bir şekilde yolu düşen herkesin maruz kaldığı dehşeti konu alıyor.

4-) Vahşetin Çağrısı

alıyor

Jack London’ın eserinden uyarlanan Vahşetin Çağrısı, Kaliforniya’da yaşadığı çiftlikten alınarak Yukon’un ağır hava koşullarında kızak köpeği yapılan Buck’ın yeni hayatına ayak uydurma çabasını konu alıyor.

5-) Burası Cennet Olmalı

alıyor

Burası Cennet Olmalı, birçok şehre seyahat eden ve hepsinde de anavatanı Filistin ile türlü benzerlikler bulan bir adamın hikayesini konu ediyor.

6-) Vikingler Büyük Macera

Şubat Ayının Son Haftasında Vizyona Giren 7 Film

Sevilen çizgi dizi serisinin yaratıcıları tarafından beyaz perdede ilk kez izleyeceğimiz animasyon filmi; aile sevgisi, dostluk ve cesaret temalarıyla dikkat çekiyor. 1980’li yıllarda Türkiye’de ilk kez yayınlanan ve çok sevilen çizgi filmler listesinin başında yer alan Vikingler o günden bugüne bir çok kuşağın beğenisini kazanmaya devam ediyor. Viki ve dostları Ylvi, Squirrel, Leif şef Halvar ve ekibiyle bilirkte yepyeni bir maceraya yelken açacaklar üstelik Viki’nin annesi Ylva’yı kurtarmak için!

7-) Efsunlu Ayin

alıyor

Gazetecilik bölümü son sınıfta okuyan Ebru, başlarda yurdun geçmişine dair anlatılan hikayelere inanmasa da burada yaşadığı korku dolu deneyimler ve geçmişe ait gördüğü sanrılar nedeniyle yurdu araştırmaya karar verir. Cevapsız birçok soruyla karşılaşacaktır. Bu yurtta hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Ebru, kendisine musallat olan varlığın geçmişte yurtta kaybolduğu iddia edilen kızlarla bir bağlantısı olduğunu çözdüğünde, binlerce yıldır insanlar ve cinler arasında süregelen bir akdin bozulacağı ayin gecesinin tam ortasında kalacaktır.