Connect with us

Kitap

Dinlebi, AY YILDIZ İş Birliği İle Şimdi Almanya’da

Published

on

dinlebi

Dinlebi 2000’e yakın Türkçe sesli kitap arşivini tüm dünyaya açtı. Öncelik olarak Almanya’da Türk-Alman toplumuna cep telefonu hizmetleri sunan ve Telefónica şebekesini kullanan lider kuruluş AY YILDIZ ile yaptığı anlaşma kapsamında Almanya’daki AY YILDIZ kullanıcıları Dinlebi’yi ilk 30 gün ücretsiz kullanabilecek. AY YILDIZ kullanıcıları popüler kitaplar, yerli ve yabancı klasikler, çocuk ve kişisel gelişim gibi sayısız Türkçe sesli kitaba Türkiye ile aynı anda erişebilecek.

Türkiye’nin yerli sesli kitap platformu Dinlebi, büyümesini ve genişlemesini hızla sürdürüyor. Bu kapsamda sayısız Türkçe sesli kitaba dünyanın her yerinden de erişim sağlanabilecek.  Genişleme çalışmalarında Almanya’ya öncelik verileceği belirtilirken, ilk aşamada sadece Türkçe kitaplarla atılan bu adım, yakın zamanda Almanca ve İngilizce sesli kitaplarla da zenginleştirilecek. Dileyenlerin zaman, mekân, adet sınırı olmadan, seçecekleri kitabı dinleme şansı bulduğu uygulama, birbirinden değerli eserleri sadece Türkiye’de değil, artık dünya çapında da kullanıcılara ulaştırıyor.

Dinlebi

Almanya’da AY YILDIZ Kullanıcılarına Ayrıcalık

Bütün yıl üyelerine sunduğu binlerce sesli kitabıyla kullanıcıların özellikle son dönemde evdeki günlerini keyifli geçirmesini sağlayan Dinlebi, Almanya’da Türklere yönelik cep telefonu hizmetleri sektöründe lider kuruluş AY YILDIZ ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Bu iş birliği ile AY YILDIZ kullanıcıları Dinlebi’deki 2000’e yakın Türkçe sesli kitabı ilk 30 gün boyunca ücretsiz dinleyebilecek. 30 günün sonunda kullanıcılar dinlemeye devam etmek isterlerse yine sadece AY YILDIZ kullanıcılarına özel bir avantajdan faydalanabilecek. Dünyanın ve Türkiye’nin en güçlü kalemlerinden oluşan bu muazzam sesli kitap içeriği dinleyenleri yeni dünyalara götürecek.

Kitaplara Daha Çok Zaman Ayırın

Popüler Türkçe romanlardan zamansız klasiklere, çocuk kitaplarından kişisel gelişim kitaplarına, sesli tiyatrolardan Dinlebi Orijinal içeriklerine kadar binlerce Türkçe sesli kitap artık Dinlebi ile dünya açpında erişime açık. Mobil olarak Google Android ve iPhone Apple Store üzerinden

Dinlebi Hakkında

Dinlebi, yerli girişim bir sesli kitap platformudur. Abone ve yerli içerik sayısında sektörünün en büyük ikinci oyuncusudur.Güncel popüler kitaplardan, en çok okunanlara, zamansız klasiklerden Dinlebi’ye özel yazılmış eserlere, 2000’e yakın Türkçe sesli kitap arşivi bulunmaktadır. Yolculukta veya evde iş yaparken, yazın güneşlenirken, işlerine ara verdiğinde veya işlerini yaparken ya da hayata bir ara verip kendinle kalmak istediğinde, Dinlebi güzel bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Bas-Paylaş özelliği ile sesli kitabını dinlerken tıpkı Instagramda hikâye kaydeder gibi basılı tutarak 15 saniyelik kısmı doğrudan Instagram veya Facebook hikayelerinde paylaşmak mümkün.

Dinlebi’yi buralardan takip edebilirsin:

Facebook  Instagram  Twitter   Linkedin