Connect with us

Genel

Institut Français Online Faaliyetlerine Devam Ediyor!

Published

on

Institut français de Turquie son dönemde hayata geçirdiği online etkinliklerle takipçilerine yeni içerikler sunuyor.
Çocuklar için online kukla gösterileri, Zoom uygulamasıyla 5 yaş  ve üstüne yönelik Fransızca masal ve hikaye okuma, online yazı atölyesi ve Fransızca dersleri. Haziran ayından itibaren ise Yiğit Bener ve çok özel konuklarıyla online edebiyat serisi başlayacak.
Institut Français

Institut français de Turquie, İstanbul şubesi yaratığı online içeriklerle, Fransız kültürüne ve diline ilgi duyanlara farklı olanaklar sunuyor.

Her Çarşamba saat 15.oo’te Zoom uygulaması aracılıyla Mathilde ve Serra 5 yaş  üstü çocuklar için iki sesli hikâyeler okuyorlar.

Daha evvel Institut francais’nin kütüphanesinde gerçeklesen kukla gösterileri artık sanal oldu! Her hafta Institut francais’nin Youtube kanalından Kangal’ın maceralarını takip edebilirsiniz.

Edebiyat ve yazı tutkunları, online yazı atölyesine katılarak İstanbul’un Gizemleri üzerine Fransızca yazılarını göndererek katılabilirler.

Fransızca öğrenmek isteyenler için dersler artık bir tik uzaklıkta. Institut francais, İstanbul şubesinin öğretmenleri ile Zoom uygulaması ile 6 kişilik küçük gruplarla dersler çok keyifli ve kolay.

Haziran ayında Yiğit Bener ile birlikte projelendirilen Edebiyat serisi adi altında yeni bir içerik sunulacak. Bu program ile ilgili detayları öğrenmek için takipte kalın.

 

Sitemizdeki benzer haberlere buradan ulaşabilirsiniz.